Nogurums

Nogurums un sestdien aprūpes kongress Krefeldā. Tikai 7diena brīva. Gribas mazliet miera. Bet miers laikam sevī jāatrod. Un gultā. Varētu pamēģināt arī Leo pieeju ar gulēšanu uz galda. Nu nedrīkst viņš uz galda, tāpēc ģeniālais kaķis uzguļas uz datora, kas stāv uz galda, bet Leo jau guļ uz datora, kas nav silts un ērts, bet Leo jau ir Leo.

Bija 4 dienas brīvas, bet no tām 3 dienas bija intansīva viesošanās. Bija labi. Pat izcili. Bet tagad pēdējā nedēļa skolā jānobeidz un tad jauni izaicinājumi bērnu intensīvajā nodaļā.

Rakstu idejas Queen Silvia Nursing Award. Lasu citu idejas. Ir interesanti un šausmīgi vienlaikus, jo daudz idejas ir par jaunieviesumiem, lai tikai jaunajām māsām un medbrāļiem nav jāiet uz pacientu istabām un jāskatās kā pacientiem klājās. Galvenais, lai ir visādi sensori, kuru rādītājus var apskatīt datorā un palikt sēdēt māsu istabā. Vispār Vācijas aprūpes sistēmas pamatā ir zems līmenis, kas ar tālākām reorganizācijām būs vēl zemāka padarīta. Laikam to par Millenium paaudzi kaut kad jau rakstīju. Bet no 2020.gada apvienos veco ļaužu aprūpētāju programmu un māszinības. Un līmeni pielāgos veco ļaužu aprūpētājiem. Salīdzinot kā Čopa mācās LV māszinības un kā mēs sēžam un diskutējam par atkritumu šķirošanu… briesmīgi.

Thinking about Sweden

Autors: lasmons

Kinesthetic.

Komentēt